Er zijn twee verschillende versies. De ene is voor individuen. In deze versie zijn er veel mogelijkheden om je eigen ethische kader te bepalen.De andere versie is bedoeld voor organisaties. In deze versie is het ethische kader vast gezet, zodat de score tussen verschillende organisaties/bedrijven met elkaar vergeleken kunnen worden.

Icon of Ethicalc - Individuen Ethicalc - Individuen (5.8 MiB)

Icon of Ethicalc - Organisaties Ethicalc - Organisaties (6.1 MiB)

(Ethicalc – Organisaties is met een voorbeeld ingevuld. Velden zijn makkelijk aan te passen, te verwijderen of toe te voegen, zodat ze naar de specifieke situatie aangepast kunnen worden. Ethicalc – Individuen is niet ingevuld. Je kunt van begin af aan alles naar je eigen voorkeuren invullen).

Laat graag weten wat je van het programma vindt door mij een mail te sturen of door hier een reactie achter te laten. Ook als je vragen hebt, laat het mij dan graag weten.

Als je idee├źn hebt voor het doorontwikkelen van het programma, neem dan graag ook contact met mij op door mij een mail te sturen.

- het programma is gemaakt in excel 2010 en daarin werkt het in ieder geval -

Share Button

3 thoughts on “

    1. Rick Scholtes

      Dat zou ik leuk vinden en dat heb ik eerder ook geprobeerd, maar dat was erg lastig i.v.m. de macro’s. Maar wellicht kun je het makkelijk omzetten naar een ods-file? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>